Euroviisut on sitten onnellisesti ohi.
Enää ei tarvitse katsella keskustassa aurinkoisia vähäpukeisia ulkomaalaisia.
Kisat sujuivat minusta oikein mukavasti.Oli hienoa nähdä että helsingissä viihdyttiin ja keskustassa kävellessä oli hienoinen suur-kaupungin tuntu.
Vaikka sijoitus olikin vasta 17 ei ketään edes harmita.
Lehdissä ei ole isot otsikot että TAAS ollaan pohjalukemisissa vaan suomalainen tietää kyllä että kaikkemme annettiin.Oli iso asia astua esiintymään lordin jälkeen,varsinkin tuntien maamme viisuhistorian.Tärkeintä kuitenkin minusta oli se että saimme näyttää millaista teknologiaa voimme täällä suomessa rakentaa.Koska senhän me osaamme.
Emme ehkä ole maailman taiteellisin maa mutta aina voimme muutaman langattoman netin ja jätti screenin tarjota paikalle ja se on jo minusta hienoa.
Nuoret alansa osaajat saivat kokemuksen jollaista eivät ehkä koskaan muuten saisi ja helkkarin hienon merkinnän cv:seensä.
Ainoa joka vielä jaksaa marmattaa on ruotsi.
Lehtien otsikoissa ja ruotsissa riehutaan kuinka suomi on paska maa eikä ymmärrä mitään! se ei yllätä ketään,ruotsi on aina ollut meistä sitä mieltä.ennen viisuja ja varmasti sen jälkeenkin.Niin katkeraa kuin se onkin myöntää ruotsi ei koskaan tule pitämään meistä kovinkaan paljoa.
Harmi sinällään.Hienosti liehuivat The Ark liput monien suomalaisten kourussa senaatintorilla.
Itsekkin pidän kyseisestä yhtyeestä.
Kaiken kaikkiaan minusta oli hienoa että saatiin mahdollisuus tälläiseen,vaikka en minään päivänä sinne euroviisu karaokeen kerinnytkään. :)
Ainoa asia mikä minua jäi harmittamaa on se että shekerim olikin sokeripala eikä esim sulkijalihas. xD

-h