ei tule mistään mitään!
ensinnäkin: asunnosta ei kuulunut mitään.tai kuului että joo kerron sitten kun omistaja on päättänyt ja tämä siis joskus perjantaina.tänään on maanantai ja ei vieläkään mitään... :/  ymmärrän kyllä että on ollut kaiken maailman viisut ja muut hässäkät mutta kuitenkin ei tollain saa antaa ihmisten odottaa viikkoa.päätinkin luovuttaa ja uutta putkeen vaan.keskiviikkona mennään jo katsomaan toista.
toiseksi: piti olla luvassa mukava euroviisuilta.oltiin senaatintorilla ja oli hyvät paikat ja mukavasti juomia ja kavereita ja fiilis muutenkin mukava.ja sitten tulee soitto tampereelta että hyvä ystävä tarvitsee apua että voinko lähteä sinne heti.onneks viisut oli jo tässä vaiheessa pisteenlaskenta vaiheessa ja ei sitten muuta kun yöbussilla tampesteriin.1:00 lähdin ja 3:45 olin perillä.
bussissa koitin nukkua mutta ei tullut mitään kun kierrettiin lentokentän kautta ottamaan kyytiin noin 20 eläkeläistä jotka mäkätti mulle penkistä ja kaikesta muustakin.ja luulen että olivat ottaneen sen yhden "lääkesnapsin" liikaa koneessa.
onneksi kaikki perillä sitten selvisi ja pääsin kotiin äitienpäiväkakulle muksujen kanssa.

mutta ei perkele tätä suomen asuntomarkkinasoopaa.miksi ne eivät voi päivittää niitä sivuja kunnolla! tai vastata kun kysytään! eikös se ole niiden työ? kun saan jostain sen asunnon niin asun siellä sitten sihen asti kunnes kannetaan palvelutaloon vanhenemaan.

-hanna