Tänään taas uusi asunnon katsastus... mies ei jaksa enää uskoa että mitään saadaankaan ja välittäjä kysyi puhelimessa että olenko jotenkin vaativa kun en ole mitään edellistä hyväksynyt?!!
Tsiisus... ei se minusta ole kiinni kuulkaas kaiken aikaa! Olisin onnessani muuttanut sinne missä välittäjä oli jääkuningatar tai sinne missä asunnon keskellä oli the koppero,tai sinnekkin mikä oli tuossa parin kadun päässä jossa oli kelttiaurinko maalattuna kattoon...mutta kun ei! Yhdestä olen kieltäytynyt.Siitä missä koko 80 neliön lattia oli vanha puulattia ja raavittu kauttaaltaan piloille.En tiedä mikä lemmikkigozilla sillä pariskunnalla oli ollut,tai millainen adhd koira, mutta en rupea hiomaan lattiaa 20e neliö.Että jos se sitten on nirsoilua niin kiitos joo,sellainen olen.
En jaksa edes puhua tästä asunnonmetsästyksestä enää.Pihalle parkkeerattu Igglon autokin onnistui aiheuttamaan sellaisen ahdistuksen että meinasin jäädä odottamaan kuka sinne menee ja suunnitelmissa oli potkia kaveri siniseksi. :D Mutta jos koskaan mitään asuntoa haluan niin hymyilen vaan nätisti vaikka korvista nousee savu.
Olemme alkaneet myös katsella perheeseemme lisäystä....ja tämä ei tarkoita sitä että tilaamme postimyynnistä muksuja vaan olemme alkaneet etsiä kohta 1 v piskillemme kaveria. :)
Ranskanbulldoggi tai Staffi.jos minä saan päättää niin ensimmäinen ja jos mies niin toinen vaihtoehto.
Vaikkakin jos koiran hankinta menee samalla kaavalla kun asunto niin ei me mitään saada. :D

Katsellaan taas mitä tapahtuu...

ai niin! tänään pirates of the caribbean! :P

-h